diumenge, 26 d’abril del 2009

El mag Potakum visita la nostra escola




El 24 de març ens va visitar el mag Potakum i a tots ens va encantar. Va fer moltíssims trucs i vam participar els xiquets i xiquetes de l'escola. Va fer una truita en un barret al cap de Míriam, va canviar els colors d'uns mocadors, es va deslligar d'unes cadenes molt fortes... però el més divertit, quan va intentar ensenyar a Ludi, la mestra de 3 i 4 anys a fer un truc i, mireu quin va ser el resultat.
El mag és un gran amic de Salva, l'educador, i ens va voler regalar amb la col·laboració especial de la seua dona, Rosa, una estona meravellosa amb uns trucs genials. Des d'ací volem donar-los les gràcies per tot!

4 comentaris:

Ma Jesús ha dit...

Està super xulo poder tindre l'actuació d'un mag per als xiquests-es d'un col.legi. I damunt del mag Potakum.
Es nota, mirant les fotos i el vídeo, que bé ens ho passareu.
M'alegre!
;-)

salva ha dit...

Hola a tots i totes. Voldria comentar-vos que el gran Mag Potakum ha preparat un video de la seua actuació a Benicolet. Podeu veure'l bé a la seua pàgina o en you tube. No podeu deixar passar l'oportunitat. A més a més m'agradaria saludar molt afectuosament a tot el CRA Riu Vernissa. Adéu. Salva

Mago Potakum ha dit...

Gracias a todos los alumn@s y maestr@s del CP Joan Canet, me tenéis como un amigo para lo que queráis, y desde esta página animaros a visitar el vídeo que os dedico con todo mi afecto
http://www.youtube.com/watch?v=T5zoTDELv9c

pinet ha dit...

Hola!!
Que bé que s'ho passeu amb totes aquestes activitats, esperem que la propera vegada que vinga el mag nosaltres també gaudim d'aquest espectacle.
Besets!...